Google представила нові рекламні формати в ігрових додатках

На конференції Games Developer Conference (GDC) в Сан-Франциско інтернет-гігант анонсував ряд нових рекламних форматів та інструментів для оцінки ефективності та монетизації ігрових додатків.


У числі нововведень:

– нові ігрові та формати відео-реклами, що дозволяють залучити більше користувачів в гру;
– інтеграція інструментів, які дозволяють ще ефективніше монетизувати гру;
– інструменти аналітики, які дозволяють відстежувати взаємодію користувачів з грою.

Ігрові рекламні оголошення – новий інтерактивний формат реклами, доступний в універсальних кампаніях для додатків. Коли користувач бачить таке оголошення серед більш ніж мільйона додатків у медійній мережі Google, він може прямо в рекламному банері зіграти в полегшену версію гри.

Ігрові рекламні оголошення стануть доступні розробникам в універсальних кампаніях для додатків в найближчі місяці. Вони також будуть підтримувати рекламні шаблони в форматі HTML5, створені за допомогою Google Web Designer і сторонніх інструментів.

Скоро розробникам, що використовують універсальні кампанії для додатків, стане доступна функція автоматичного повороту екрану. Вона буде змінювати формат рекламного ролика відповідно до просторової орієнтації пристрою. Якщо в AdWords було завантажено горизонтальне відео, сервіс автоматично створить другу, вертикальну версію.

Функція автоматичного повороту екрану використовує технологію машинного навчання Google, щоб визначати найважливіші елементи в кожному кадрі горизонтального відео. На їх основі вона створює оптимізовану вертикальну версію ролика. Тестування показало, що CTR динамічно створених вертикальних відеороликів приблизно на 20% вище, ніж для горизонтальних відео, переглянутих при вертикальному положенні пристрою.

Крім того представники Google розповіли, що оголошення, які просувають установку відеододатків Google, будуть доступні в мережі AdMob, а не тільки в AdWords.

І наостанок, тепер для розробників, які використовують Firebase Analytics, стали доступні C ++ SDK і SDK для кросплатформенного ігрового движка Unity.

За даними компанії App Annie, до 2020 року розробники ігор зможуть зайняти майже половину світового ринку вбудованих покупок в додатках і реклами, обсяг якого дорівнює $189 млрд.

За матеріалами сайту: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA