«Vodafone Україна» запустила мобільний додаток для управління рахунком

Мобільний оператор «Vodafone Україна» запустив для абонентів передплаченого зв’язку мобільний додаток My Vodafone, що допомагає управляти рахунком користувача. Компанія довгий час була єдиною з «великої трійки», яка не мала представництва в смартфонах клієнтів. Тепер додаток доступний трьома мовами: українською, англійською та російською в Google Play або App Store.

Зовні додаток українського оператора є адаптованою версією програми міжнародного Vodafone. На його головному екрані у вигляді інфографіки з’явиться відповідна інформація про стан рахунку, витрати трафіку, пакетних хвилин і повідомлення. У нього також вбудовано управління бонусною програмою (включення, відстеження кількості бонусів і обмін їх на подарунки).

В My Vodafone абоненти можуть переглядати список всіх доступних послуг і підключати вибрані, подавати заявку на зміну тарифу або виписку за рахунком за певний період. В цілому, можливості аналогічні веб-версії особистого кабінету оператора. Деякі функції, як поповнення рахунку або розділ FAQ, реалізовані через завантаження сайту компанії-розробника в мобільній версії сайту Vodafone.

Колись у «МТС-Україна» було мобільний додаток «SMART Helper MTS», але він мав обмежену функціональність і в якийсь момент був видалений з магазинів додатків. Після ребрендингу абонентський My Vodafone став уже четвертим мобільним додатком. У лінійці оператора також є програми для сервісів Vodafone TV, Vodafone Music і Vodafone Books.

За матеріалами сайту: https://ain.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA