У Instagram з’явилася можливість створювати публікації з десяти фото або відео

Майже два роки назад в Instagram з’явилася дуже корисна функція, що дозволяє завантажувати в сервіс одразу декілька фотографій, після чого користувачі отримували можливість гортати їх свайпами. Завдяки цьому вирішувалася одна з головних проблем стрічки Instagram – велика кількість спаму. На жаль, ця функція була доступна лише рекламодавцям. Тепер, нарешті, таку можливість отримали абсолютно всі користувачі сервісу.

Компанія написала в своєму блозі, що тепер користувачі можуть додавати в одну публікацію до десяти фотографій або відеороликів і, таким чином, розповідати своїм прихильникам більш повноцінні історії. «Вам більше не потрібно обирати єдине краще фото або відео з того, що ви хочете запам’ятати, – написали розробники. – Тепер ви можете об’єднати до десяти фото і відео в одній публікації і переглядати їх за допомогою свайпів».
Instagram запропонувала одразу кілька варіантів використання нового формату – починаючи документуванням кожної фази вечірки і закінчуючи описом етапів приготування страви. У цьому плані публікації, що включають в себе кілька знімків або відеороликів, сприймаються як незникаючі історії – маленькі розповіді, постійно присутні в профілі користувача.

Для створення публікації нового типу необхідно натиснути на іконку, яка імітує стопку фотографій. Після цього користувач може вибрати знімки і відео, які він хоче включити в публікацію. При цьому можна змінювати порядок контенту в пості і разом або окремо редагувати фото або ролики. Підпис або місце розташування, в свою чергу, застосовується одразу до всієї публікації – як і лайки і коментарі.
Новий формат стане доступний всім користувачам Instagram для iOS і Android протягом декількох наступних тижнів.

За матеріалами сайту: https://3dnews.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA