YouTube представив платний сервіс для онлайн-перегляду ТБ

Відеохостинг YouTube оголосив про запуск платного сервісу для перегляду ефіру телеканалів в онлайні YouTube TV. Сервіс стане доступний користувачам з США в найближчі місяці.

Місячна підписка на YouTube TV обійдеться в $35. За ці гроші користувачі отримають доступ до телеефіру з шести різних акаунтів. У пакеті будуть доступні чотири основних мовних мережі США – ABC, CBS, Fox і NBC, а також близько 35 кабельних каналів. Підписка також включає безкоштовний доступ до платного сервісу YouTube Red, який дозволяє дивитися відео без реклами і професійні ролики.

The Verge відзначає, що в YouTube TV не буде таких каналів, як Comedy Central, MTV, CNN, Discovery Communications і HBO.

Дивитися YouTube TV на телевізорі можна буде за допомогою приставки Chromecast. У майбутньому компанія обіцяє розширити список сумісних пристроїв.

Про плани по запуску сервісу за межами США в YouTube поки не говорять. Для порівняння, проект YouTube Red, запущений в жовтні 2015 року, зараз працює тільки в США, Австралії, Мексиці, Новій Зеландії та Південної Кореї. За перший рік роботи цей сервіс набрав лише 1,5 млн. передплатників.

За матеріалами сайту: https://vc.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA