5 безкоштовних книг про мобільний маркетинг

Залишатися маркетологом високого рівня без постійної самоосвіти неможливо – банальна істина, про яку, проте, часто забувають. А якщо ви займаєтеся просуванням мобільних додатків, то завдання ускладнюється: не так легко знайти перевірені джерела з актуальною інформацією, яку можна використовувати на практиці.

1) Керівництво «Мобільна реклама та аналітика для початківців»
AppsFlyer дарує маркетологам досить компактний посібник, в якому доступною мовою з безліччю ілюстрацій розповідається про мобільну рекламу і про те, як проаналізувати її ефективність. Якщо ви тільки починаєте розбиратися з аналітикою мобільної реклами, то це керівництво буде для вас незамінним: деякими речами, описаними тут, не так легко оволодіти самостійно.

2) Керівництво «Ефективно закуповуємо трафік і правильно оцінюємо його якість»

Ще один корисний безкоштовний посібник пропонує вашій увазі маркетингове агентство Mobio. Це своєрідний перелік правил щодо закупівлі мобільного трафіку. Автори закликають акцентувати увагу на якості залученого трафіку, а також вміти його правильно аналізувати, не покладаючись лише на інтегрований трекінг. Якщо ви хочете навчитися «не зливати» бюджет і отримувати максимум вигоди з витрачених на покупку трафіку коштів, ця допомога буде вам корисно.

3) «Your 2016 Mobile Marketing Playbook» («Ваша схема мобільного маркетингу 2016»)

У книзі ви знайдете тактики і методики мобільного маркетингової компанії. Дана схема від CallRail навчить вас простим і ефективним стратегіям, щоб досягти реальних результатів, а також відстежити повний коефіцієнт рентабельності інвестицій і click-to-call кампаній.

4) «Мобільний маркетинг для бізнесу»
Ця книга цікава тим, що дозволяє подивитися на переваги використання мобільного застосування очима власника бізнесу. Книга невеликого розміру, легко читається. Автор – Ірина Ленгард – наводить наочні приклади використання того чи іншого інструменту.

5) Книги від компанії Fiksu – невеликі за обсягом, написані зрозумілою мовою і містять достатню кількість аналітичних даних. Бібліотека періодично оновлюється, тому радимо додати посилання в закладки і час від часу відслідковувати оновлення.

За матеріалами сайту: https://habrahabr.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA