Витрати на залучення нових користувачів у мобайлі скоротилися в грудні

В останній місяць минулого року видатки рекламодавців на придбання нових користувачів для мобільних ігор і додатків скоротилися. Про це повідомляється в звіті Fiksu.
CPM (ціна за 1 тис. користувачів) на Android впала до $3,06, тоді як у жовтні вона становила $4.

CPM на iOS знизилася з $7 в жовтні до $4,15 в грудні 2016 року.

Вартість одного покупця (CPP) скоротилася на 23%, CPM – на 31% з листопада. CPP – середня сума, необхідна для того, щоб користувач здійснив покупку або інше потрібну дію.

 alt=

Fiksu зазначає, що в даний час маркетологи намагаються рівномірно розподіляти витрати на просування протягом усього року. Використання цієї тактики призвело до того, що в святковий сезон 2016-2017 великого сплеску рекламних витрат не спостерігалося.

«Озираючись на 2016 рік, стає зрозуміло, що зараз маркетологи розуміють цінність послідовного, розтягнутого на весь рік мобільного таргетингу. Ми також бачимо, що багато брендів проводять більш диверсифіковані кампанії, а не концентруються на одній метриці на кшталт інсталяції», – зазначає віце-президент Fiksu DSP Том Каммінгс.

За даними звіту, запуск iPhone 7 більше вплинув на витрати рекламодавців, ніж свята.

«Зниження CPP і CPM говорить про те, що запуск нової моделі iPhone був найбільшою можливістю для iOS-маркетологів максимізувати віддачу від вкладень в мобільну рекламу – навіть більшу, ніж святковий сезон», – додав Каммінгс.

За матеріалами сайту: https://www.searchengines.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA