Новорічний кейс LEAD9-2017: зіркафон злітає

Традиція агенції мобільного маркетингу LEAD9  створювати незвичайні новорічні привітання не припиняється! Що ж було виконано у фіналі 2016 року і якими результатами може похвалитися команда Назара Гриника?

В останні роки на новорічні свята проходять прем’єри легендарної саги Star Wars, які супроводжуються потужною рекламною кампанією. LEAD9 вирішили використовувати популярну тематику – і інтерпретував свої цінності в форматі косплей. “Назар Гриник і Ко” зняли відеоролик, де роль Дарта Вейдера зіграв безпосередньо директор агентства, а принцесу Лею і екіпаж зорельота – інші співробітники, при цьому музику до ролика і її живе відтворення виконав один LEAD9 – політолог і незалежний PR консультант Андрій Морозовський.

Тим часом, ролик був знятий на смартфон і монтувався на лептоп Назара Гриника, доповнену реальність в Layar налаштував Вадим Леньо, директор по роботі з клієнтами LEAD9. Таким чином команда агенції мобільного маркетингу хоче показати на що здатна навіть без залучення технічного партнера.

Відео – лише частина новорічного подарунка. У реальному житті компанія LEAD9 розіслала gift-паки з шампанським і коробкою особливих львівських цукерок в інтерактивній упаковці з доповненою реальністю. Коли одержувач наводив камеру смартфона на коробку, використовуючи додаток Layar, завантажувався і відтворювався той самий космічний кліп.

Привітання LEAD9 в черговий раз продемонструвала ефектність і ефективність інноваційних інструментів. Цього разу – показавши, як можна зміксувати реальну упаковку, мультимедіа та доповнену реальність.

В результаті з 37 поздоровлень – 21 чоловік скористався Layar і подивився відеоролик. Як зазначає Назар Гриник – більше половини людей вже готові до інтерактивних акцій, інформацію про яких розміщено на упаковці продукту. “Це може бути і фан, і корисна інформація – два в одному!”, – Каже директор LEAD9.

За матеріалами сайту: sostav.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA