Instagram планує вбудовувати рекламу в розділ «Stories»

Instagram збирається вбудовувати рекламні ролики в розділі Stories («Історії»), показуючи їх між фото і відео користувачів. Про це пише видання Advertising Age з посиланням на джерела, знайомі з новим форматом.

За словами співрозмовників видання, фотосервіс тестує рекламу в «історіях» серед частини користувачів. «Facebook (власник Instagram – прим. Ред.) Хоче отримати якомога більше грошей, які можна вичавити з традиційної реклами», – додав один зі співрозмовників Ad Age.

Аналогічна система вже використовується в сервісі Snapchat, який популяризував формат «історій», відзначає видання. Крім того, в Instagram обговорюють можливість запуску брендованих «історій», за допомогою яких користувач може в один клік перейти на сайт рекламодавця.

Представники Instagram не прокоментували інформацію про новий формат. При цьому вони зазначили, що компанія «планує залучити в “історії” рекламодавців і запустити в цьому розділі інші бізнес-можливості», не уточнюючи конкретні наміри.

Також залишається невідомим, чи можна буде пропускати рекламу в «історіях» і як будуть ділитися рекламні доходи між сервісом і авторами фото і відео, між якими будуть з’являтися оголошення, вказує Ad Age.

9 січня 2017 року видання Recode повідомило про плани Facebook дозволити рекламодавцям вбудовувати оголошення угорі рекламних роликів користувачів, які тривають не менше 90 секунд. Ad Age стверджує, що тоді ж соцмережа розповіла рекламодавцям про тестування нової функції, яка дозволить вбудовувати рекламні ролики в чужі Live-трансляції. За даними видання, оголошення можна буде вбудовувати як під час прямого ефіру, так і в записі вже завершених трансляцій.

За матеріалами сайту: http://adage.com/

1 коментар до “Instagram планує вбудовувати рекламу в розділ «Stories»

  1. Сповіщення: Instagram планує вбудовувати рекламу в розділ «Stories» | WOO smm

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA