App Annie: власники мобільних пристроїв дивляться відео більше, ніж будь-коли

Аналітики з App Annie представили новий звіт, присвячений потоковому відео: як зросло споживання відеоконтенту, які пристрої переважають і інші актуальні цифри.

Ключові висновки

Перед додатками потокової передачі відео відкриваються як ніколи широкі можливості.

– За останні два роки час, що проводиться в додатках категорії «Мультимедіа та відео», зріс більш ніж на 210%. Зростання відбувалося набагато швидше, ніж в середньому по економіці додатків, і цей тип додатків ось-ось обійде гри.

– Щоб досягти успіху в мобільній індустрії, традиційним ТБ-мережам слід мислити, як розробникам додатків. Використовуючи передові підходи кращих додатків потокової передачі відео, ефективні стратегії залучення та утримання користувачів, можна підвищити кількість переглядів, лояльність клієнтів і частоту взаємодії з ними.

– Завдяки системі підписки в додатках сервіси, подібні Netflix, HBO NOW і IQIYI, штурмують вершини світових рейтингів доходів.

– Загальний час в додатках зростає швидше часу на одного користувача. Тобто, на ринок приходять нові користувачі. Зростає і час, яке в такого роду додатках проводять їх нинішні клієнти.

Власники мобільних пристроїв дивляться відео більше, ніж будь-коли.

– Передача потокового відео на мобільних пристроях – об’ємний ринок, і він продовжує швидко рости. В 4-му кв. 2015 р 46% світових переглядів відео доводилося на смартфони і планшети.

– При цьому ознак можливого уповільнення не спостерігається. У недавньому дослідженні компанії Ericsson йдеться, що до 2021 року на відео буде припадати 70% всього мобільного трафіку – тобто, з 2016 р сукупні темпи річного зростання складуть 55%.

Особливості використання залежать від пристрою.

– У міру того як росте потужність і діагональ екранів смартфонів, залишається все менше особливих сценаріїв використання планшетів. Але потокова передача відео – все ще вид діяльності, більш типовий для планшетів: на них тут проводиться набагато більше часу, ніж на смартфонах. При цьому користувачі додатків потокової передачі відео часто є клієнтами більш ніж одного такого сервісу.

– Тим, хто спеціалізується на коротких, легких для сприйняття роликах, смартфони підійдуть більше – для цього каналу характерна менша тривалість сеансів: в 4-му кв. 2015 р 69% відеороликів, переглянутий на смартфонах по всьому світу, тривали менше 10 хвилин.

Повну версію звіту можна прочитати, перейшовши за даним посиланням.

За матеріалами сайту: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA