«Укрзалiзниця» запустила мобільну версію продажу квитків в онлайні

Купувати електронні квитки на поїзд зі смартфона, вочевидь, зручніше, ніж їхати в каси і стояти в черзі. «Укрзалiзниця» вирішила ще трохи більше спростити пасажирам життя і запустила мобільну версію свого сайту з продажу квитків. Обіцяють і окремий додаток, але пізніше.

За словами голови правління держпідприємства Войцеха Балчуна, зараз близько 30% квитків на поїзди продається через інтернет, причому велика частина продажів квитків в онлайні припадає саме на сайт залізниці.

До сьогодні на смартфонах вантажилася десктопна версія сайту, не адаптована для мобільних, і тому не дуже зручна у використанні. Мало це наступний вигляд:

На перший погляд, інтерфейс мобільної версії виглядає набагато краще і показує більше даних (наприклад, при виборі типу вагона відразу виводяться ціни на місце):

За словами глави підприємства, ця версія адаптована під всі основні мобільні платформи. «Сподіваємося, це ще один стимул для користувачів звернутися до нашого сайту, позбутися черг і зменшити навантаження на каси», – каже Балчун.

За матеріалами сайту: http://ain.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA