WOG і «Samsung Electronics Україна» розробили додаток WOG PRIDE для розумного годинника Gear S2

Популярний додаток серед автовласників (130 тис. користувачів) WOG PRIDE отримав розширення для розумного годинника Samsung Gear S2. Використовуючи додаток, користувачі можуть довідатися про ціни на пальне, перевірити баланс, отримувати купони для знижок, а, головне, за допомогою QR-коду отримувати на касі пальне та каву, придбані заздалегідь онлайн, що значно економить час.

Додаток WOG PRIDE для смарт годинника Samsung був розроблений безпосередньо з інститутом досліджень і розробок Samsung R&D Institute Ukraine. Це говорить про його практичність, мобільність і далекоглядність, оскільки крім адаптації під Samsung Gear S2, розширення WOG PRIDE вже підходить до нових моделей Gear S3, які незабаром надійдуть у продаж.

«Це був дуже позитивний досвід співпраці з компанією Samsung і я сподіваюся, що у нас ще будуть нові проекти в майбутньому», — коментує спільну роботу над додатком Дмитро Демидов, голова діджитал департаменту WOG. Разом з тим Дмитро поспішає повідомити, що слідом за першим релізом у додатку скоро з’явиться оновлення, де будуть додані нові унікальні опції.
Поява нового технологічного рішення від WOG — продовження кампанії зі стимулювання клієнтів переходити з використання пластикової карти ПРАЙД на мобільний додаток WOG PRIDE. «Використання додатку економить час наших клієнтів, спрощує їм доступ до товарів, пального і надає можливість персоніфікувати знижки та пропозиції. Крім того, купуючи каву і пальне онлайн, ви завжди маєте про запас «термос із кавою» і «каністру пального» в телефоні», — говорить голова діджитал департаменту WOG.

Зауважимо, програма лояльності ПРАЙД компанії WOG дозволяє накопичувати бонуси при здійсненні покупок в мережі АЗК і міських кафе та використовувати їх як валюту для нових покупок. У той час як мобільний додаток WOG PRIDE пропонує більш широкий функціонал. Окрім перерахованих вище можливостей, користувач може заздалегідь купити каву та пальне онлайн, вибрати на карті найближчі АЗК або кафе, прокласти маршрут до обраного пункту, оцінити гостинність співробітників, отримувати персональні спец. пропозиції. Додаток доступний для користувачів смартфонів і пристроїв на платформах ОС Android та iOS.

Завантажити додаток WOG PRIDE для OС Android

Завантажити додаток WOG PRIDE для iOS

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA