Користувачі MasterCard скоро зможуть управляти рахунком за допомогою Facebook Messenger

Metaverse – розробка колишнього співробітника Google і Fujitsu Дмитра Шапіро. Платформа дозволяє створювати додатки «в стилі Pokemon Go”, не програмуючи їх. Розробники можуть самостійно налаштувати карту, що з’являються на ній об’єкти і так далі.

Власники рахунків MasterCard скоро зможуть перевіряти рахунки, відслідковувати витрати, переглядати останні покупки та багато іншого прямо в інтерфейсі Facebook Messenger. На сьогодні це одне з найцікавіших рішень з боку банківської установи, що включає застосування технологій штучного інтелекту, втілених у чатботах.

Компанія оголосила про свої плани на конференції Money 20/20. Сам чатбот створено на платформі KAI від Kasisto.

За допомогою бота, користувачі зможуть відправляти запити щодо своїх рахунків, а такоє налаштовувати сервісні повідомлення, дізнаватися по свої привілеї та спеціальні акції, що пропонуються в рамках програми лояльності MasterCard – “Безцінний досвід”.

Наразі бот знаходиться на етапі бета-тестування, але компанія обіцяє представити його широкому загалу (майже 1 мільярду користувачі Facebook) вже на початку 2017 року.

На додачу, MasterCard також зауважила, що її бот для обслуговування онлайн-комерції також буде доступний у сервісах на кшталт Facebook Messenger. Компанія обіцяє, що за допомогою MasterCard’s Bot Commerce API продавці зможуть розпочати інтеграцію рішень MasterCard у власних чатботів вже наприкінці цього року.

Слід зауважити, що ідея бот-комерції виявилася досить близькою користувачам, тому MasterCard – не єдина фінансова компанія, що почала освоювати нішу чатботів. Подібні плани анонсують також такі монстри, як American Express та PayPal.

За матеріалами сайту: https://techcrunch.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA