Google поділився прикладами успішного використання AMP в ЗМІ

Google поділився інформацією про те, як використання технології AMP (Accelerated Mobile Pages) допомогло окремим онлайн-виданням поліпшити свої показники ефективності.

Нижче – основні результати дослідження:

– 90% AMP-трафіку Daily Dot доводилося на нових користувачів;
– Більше 80% AMP-трафіку Gizmodo доводилося на нових відвідувачів. При цьому частка AMP-сторінок становила менше 50% в загальному обсязі мобільних сесій. Кількість показів на один перегляд на сторінках з прискореної завантаженням було на 50% бильше, ніж на сторінках звичайного формату.
– Користувачі, які відвідують AMP-сторінки Miami Herald, витрачали на них на 10% більше часу, ніж на звичайних мобільних сторінках.
– Видання Slate відзначило зростання щомісячної кількості унікальних переходів з Google на 44%.
– Показники клікабельності реклами на AMP-сторінках Wired були на 63% вище, ніж на сторінках звичайного формату. Кількість переходів з пошуку – на 25% більше.
– На AMP-сторінки The Verge зараз припадає 14% всього трафіку видання.
Нагадаємо, що Google запустив проект з відкритим вихідним кодом Accelerated Mobile Pages (AMP) в жовтні 2015 року. Основна мета ініціативи зводиться до того, щоб зробити відкритий мобільний інтернет ще більш продуктивним.

У мобільній видачі Google в США сторінки з прискореної завантаженням з’явилися в лютому 2016 року.

Минулого місяця Google почав показувати AMP в основній мобільній видачі. Раніше сторінки цього формату відображалися лише в новинному блоці «Top Stories».

За матеріалами сайту: https://www.searchengines.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA