Google випустив мессенджер Алло на основі штучного інтелекту

Мобільний месенджер Алло від Google вже доступний у крамнці додатків для платформи Андроід. Цей месенджер з його інноваційними опціями на кшталт кінцевого шифрування, тимчасових приватних повідомлень, швидкими відповідями без ручного вводу та Google Assistant представники компанії презентували у травні цього року. Месенджер з’явився у загальному доступі точно в анонсовані терміни.

Вам не потрібен акаунт Google, щоб зареєструватися – достатньо просто ввести свій номер телефону. Майте на увазі, що Алло працює лише на одному з ваших пристроїв в конкретний момент часу, так само як інші сервіси обміну повідомленнями, прив’язані до номеру телефону, включаючи WhatsApp.

Як і було обіцяно, додаток дозволяє спілкуватися з будь-ким з адресної книги одразу ж; якщо вони не мають Алло, додаток відправлятиме їм SMS-повідомлення (відправка безкоштовна, а вартість прийому повідомлення залежить від тарифікації оператора співрозмовника).

Сервіс повідомляє, коли черговий ваш контакт також приєднується до лав користувачів Алло. Після цього ви можете відправляти стікери, фотографії та відео з камери чи галереї, а також текстові повідомлення, у яких можна змінювати розмір шрифта. Є також можливість малювати або додавати текстові позначки на зображеннях, перш ніж відправити їх.

Месенджер підтримує також групові чати, причому учасники поза додатком також можуть бути підключені та отримувати повідомлення по смс:

Серед контактів ви знайдете і сервіс Google Assistant, який є по суті браузером у форматі чат-боту. Він допоможе знайти та забронювати ресторан, знайти потрібну інформацію всередині додатків, встановлених на телефон або у мережі інтернет, допомогти з бронюванням квитків тощо:

Його можна використовувати прямо посеред розмови, наприклад, якщо ви обговорюєте фільм, який плануєтет відвідати, Google Assistant скине в чат усю необхідну інформацію та розклад сеансів у найближчому кінотеатрі:

Він здатний розпізнавати фотографії та передбачувати реакцію користувача. Наприклад, на фотографії нижче Google Assistant пропонує готову відповід щодо надісланої користувачу фотографії з собакою:

В цілому відгуки про цей месенджер дуже схвальні, але чи зможе він потіснити популярні та звичні всім WhatsApp та Messenger? Побачимо.

За матеріалами сайту: http://thenextweb.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA