Інстаграм зробить рекламу більш інтерактивною

Популярний фотохостинг анонсував зміни в форматах відображення рекламних оголошень: нові можливості при перегляді відеореклами і «просунутий» функціонал призову до дії.

Тепер, якщо користувач буде переглядати рекламу понад чотирьох секунд або клацне по профайлу, вказаному в оголошенні, CTA-кнопка під картинкою або відео підсвітиться блакитним кольором. Сама кнопка тепер, крім появи в рекламному акаунті (якщо його відкрили), буде з’являтися також і в коментарях під оголошенням. Сама кнопка-посилання зможе утримувати URL, ціну товару і навіть рейтинги App Store.

Але найважливіше зміна, про яку розповіли представники Instagram, стосується рекламних відео з посиланнями: тепер, коли користувач клацне по відео, щоб запустити звук, він буде перенаправлений на сайт рекламодавця, і сам ролик при цьому продовжить програватися у верхній частині екрану.

«Таким чином, користувачі зможуть здійснювати дії на сторінці веб-сайту, не припиняючи перегляду відео. За бажанням вони зможуть або розгорнути ролик в повноекранний режим, або закрити його, щоб продовжити взаємодію тільки з сайтом рекламодавця», – йдеться в блозі Instagram.
Нові опціональні можливості реклами в Instagram мають бути імплементовані в наступному місяці.

За матеріалами сайту: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA