Літо веб-дизайну в агенції Lead9

Агентство мобільного маркетингу LEAD9 презентувало редакції Sostav.ua серію робіт, виконаних у літній бізнес-сезон. Як жартівливо висловився Назар Гриник, директор компанії, “ось 5 літніх проектів, які ми втілили в життя, поки все загоряли на морі”. Основний ухил літніх завдань LEAD9 крім SMS-акцій – розробка веб-сайтів для промо-акцій з адаптацією під мобільні пристрої.

А ось і самі проекти:

Let’s party від Сhipsters. Улюблена справа LEAD9 – акції, де в упаковках продуктів розміщають промо-коди, які потім слід зареєструвати на сайті рекламної акції або шляхом SMS. Однак в цій акції від SMS відмовилися. Вадим Леньо, директор по роботі з клієнтами агенції мобільного маркетингу, заявляє, що SMS передбачає витрати з боку користувачів, а онлайн-реєстрація – безкоштовна. Оскільки акція лише почалася, з’ясувати, як позначиться відмова від SMS на кількості учасників поки що складно, тож дізнаємося в листопаді. Але Вадим запевняє, що наслідків не буде. Аудиторія проекту прогресивна і безболісно поставиться до відсутності реєстрації через SMS. “100% учасників не вилазить з онлайн режиму, для них зайти на сайт – це як черговий ковток повітря зробити”, – алегорично говорить пан Леньо. “До того ж, на сайті цілеспрямовано зроблено швидке переключення між внутрішніми сторінками, що особливо підходить користувачам смартфонів, які знаходяться в режимі мобільного інтернету”.

Так і хочеться сказати – “чіпси люблять LEAD9”. Ще один літній проект снекового бренду – LAYS, а точніше – акційний сайт, виконаний командою Назара Гриника. Яскравий барвистий інтерфейс, акцент на адаптацію під мобільні пристрої і різні версії браузерів. А ось тут можна реєструватися через SMS. Так і хочеться запитати – чому цих щось не відрадили. “У Lay’s аудиторія у іншій віковій категорії і SMS – ще важливі для комунікації”, – пояснює пан Леньо, вихваляючись цінним призом акції – подорожжю в Європу і показуючи нам іншу фішку розробки: “Ми зробили зручним формат замовлення подарунка з мобільного телефону, за аналогією з інтернет-магазином. Користувач в реальному часі бачить свій баланс кодів і може вибирати, який подарунок замовити”, – розповідає Вадим.

З картоплею закінчили, тепер треба і запити її чимось. Тому наступний проект мобільних маркетологів LEAD9 – промо-акція Моршинської. Сайт адаптований під всі пристрої і платформи, “і літає навіть на мобільному”, – показує Вадим. За його словами особливість сайту – особистий кабінет учасника акції, куди зручно заходити з мобільних пристроїв, а всередині профілю можна обмінювати коди на призи. Це – одна з нових розробок алгоритмів програмістами LEAD9.

Не любите мінеральну воду? Зверніть увагу на солоденька. У річному портфоліо LEAD9 є також Живчик. Сайт акції “Лови ульотні подарунки” уже закритий, діти пішли в школу – нема чого їх відволікати, але віжуал стартовою ми маємо.

Як і в Lay’s, тут можна ввести адресу доставки призу прямо на сайті, легко це виконати і з мобільного пристрою.

Як же без фотомарафону? Після реєстрацій промо-кодів, створення інтерактивних фотобанків українців – друга улюблена справа команди LEAD9. Адже є заради чого завантажувати брендовані фотографії улюбленої бабусі або тещі – квитки на Океан Ельзи! Благо у ТМ Львівське такого добра більш ніж достатньо. А сайт зрозумілий, зручний і, звичайно, адаптований до маленьких екранів. Хоча, правильніше було сказати навпаки, адаптивний до декстопной версії. Вадим Леньо каже, що спочатку була зроблена версія для смартфонів і лише після цього – для ПК.

Ось таке ефективне літо від агенції мобільного маркетингу LEAD9!

За матеріалами сайту: http://sostav.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA