Google додав другий рекламний блок у видачу по додатках


Google вніс декілька змін в пошук додатків з Google Play. Тепер в результатах видачі з’явився другий рекламний блок з контентом з Google Play, який показується по небрендованим загальним запитам. Наприклад, за такими, як: «підрахунок калорій» і «фінанси». Представники Google, однак, попереджають, що обидва оголошення будуть показуватися на вимогу не завжди, а лише тоді, коли це дійсно необхідно.

Ще одне нововведення пов’язане з тим, що при пошуку конкретного додатка користувачеві на верхніх позиціях буде показуватися не реклама, а органічні результати. Реклама може бути показана в результатах нижче, проте інформація в оголошенні стосуватиметься не програми, яку шукає користувач, а альтернативних релевантних додатків.

«Ми постійно тестуємо нові підходи, щоб поліпшити досвід користувачів. Тепер для запитів, пов’язаних з пошуком додатків, в органічній видачі може показуватися другий блок оголошень, які рекламують мобільні додатки», – пояснюють в Google.

Наприкінці 2015 року Google представив два нових інтерактивних формату реклами установки додатків – Trial Run Ads і Interactive Interstitial Ads. Вони покликані зробити оголошення більш привабливими і підвищити показники утримання користувачів.

Мобільна реклама Google в останні місяці демонструє високу ефективність. Так, з травня по серпень 2016 число завантажень програм з оголошень Google різко зросла і наблизилася до трьох мільярдів. Для порівняння, ще в травні цей показник становив трохи більше 2 млрд.

За матеріалами сайту: www.searchengines.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA