Мешканці США проводять половину свого онлайн-часу в додатках


Близько половини всього часу, який американські користувачі проводять в інтернеті, припадає на частку мобільних додатків. Якщо взяти до уваги взаємодію з вбудованим мобільним контентом на різних екранах, то час, відведений на роботу з додатками, досягає 60%. Про це повідомляє агентство comScore з посиланням на результати чергового дослідження. Для порівняння: в липні 2014 року користувачі з США проводили в мобільних додатках не більше 41% онлайн-часу.

Популярності мобільних додатків сприяє не лише зростаюче проникнення смартфонів в повсякденне життя людини і поява мобільних пристроїв зі збільшеними екранами, а й розширення зон покриття мереж 4G і LTE, а також збільшення швидкості інтернету в цілому.

У липні час користувачів, що проводиться за моніторами різних пристроїв, розподілявся таким чином:

Рекордсменами за кількістю унікальних користувачів в США стали програми: Facebook, Google, Amazon, Pandora, Snapchat і Pokémon Go.

Лідери по частоті використання – Facebook, Messenger, YouTube, Google Maps, Google Search, Google Play, Gmail, Pandora, Instagram, Amazon mobile, Apple Music, Apple Maps, Pokémon Go, Snapchat і Pinterest.

Що стосується Pokémon Go, то в липні 2016 додаток очолило топ-10 найпопулярніших ігор для Android в США. До кінця липня кількість завантажень Pokemon Go перейшло позначку в 100 млн, а денний дохід додатків на пристроях під управлінням iOS і Android досяг $10 млн.

Як бачимо, тенденція переходу користувачів в мобайл не втрачає своєї актуальності. Не випадково на цьому тижні представники Google повідомили, що пошук по додатках на Android почне показувати користувачам персоналізовані результати видачі. Нововведення буде реалізовано в рамках функціоналу App Indexing і дозволить розробникам додавати контент додатків в індекс Google таким чином, щоб для кожного користувача виводилися індивідуальні результати.

За матеріалами сайту: www.searchengines.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA