У Pinterest з’явиться відеореклама з опцією миттєвої покупки товару


Pinterest, платформа для колекціонування зображень і тематичних добірок, запускає довгоочікуваний інструмент для компаній, а особливо інтернет-магазинів – відеорекламу з можливістю подальшої дії.


На відміну від інших конкурентних соціальних ресурсів, де також «панує» фото- і відеоконтент, Pinterest все ж більше розвивається в напрямку онлайн-шопінгу: 55% користувачів сервісу розглядають його саме як майданчик, де можна щось купити, у Facebook і Instagram цей показник становить 12%.

Рекламодавцям в Pinterest вже доступні спонсоровані піни – Promoted Pins. Тепер на підході відеореклама – Pinterest вже точно презентував низці партнерів в США і Великобританії інструментарій для розміщення спонсорованих відеопінів.

Оголошення будуть з’являтися в основний стрічці користувачів, але у вигляді анімованих тізерів і без звуку. По кліку на таке оголошення можна буде подивитися саме відео. Pinterest інтегрував цей формат реклами з механізмом Buyable Pins, що дозволяє рекламодавцям пропонувати потенційним покупцям придбати товари з ролика в один клік. Вартість такої реклами буде розраховуватися за моделлю «оплата за покази».

За матеріалами сайту: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA