Реклама Google забезпечила понад 3 мільярди завантажень додатків


Мобільна реклама Google в останні місяці демонструє високу ефективність. Так, з травня по серпень 2016 число завантажень програм з оголошень Google різко зросла і наблизилася до трьох мільярдів. Для порівняння, ще в травні цей показник становив трохи більше 2 млрд.

Сьогодні у лідера пошуку є всі шанси обійти головного конкурента на ниві мобільної реклами – соціальну мережу Facebook. У квітні на конференції F8 керівництво соціальної мережі заявляло про те, що кількість завантажень програм з оголошень мобільної реклами наблизилося до 2 млрд. Однак до сьогоднішнього дня настільки стрімкого зростання показника на Facebook зафіксувати не вдалося.

Сьогодні ринок мобільних додатків розцінюється аналітиками як один з найприбутковіших і швидкозростаючих. Згідно з прогнозом, до 2020 року лише в США його загальний обсяг досягне $7 млрд.

Також нагадаємо, що в наприкінці 2015 року Google представив два нових інтерактивних формати реклами установки додатків – Trial Run Ads і Interactive Interstitial Ads. Вони покликані зробити оголошення більш привабливими і підвищити показники утримання користувачів.

За матеріалами сайту: https://www.searchengines.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA