Користувачі не проти реклами в месенджерах


Маркетингова група Epsilon з Далласа випустила мікродослідження, що відображає головні тенденції уподобань аудиторії месенджерів. Виявилося, що більшість користувачів чат-додатків схвально ставляться до комерційного боку комунікацій – пропозицій від брендів, швидких платежів тощо.

Том Едвардс (Tom Edwards), CDO Epsilon, зазначає, що наразі ринок знаходиться в точці переламного моменту, коли поведінка користувача диктує зміщення фокусу від публічних комунікацій до приватних способів спілкування й обміну інформацією. А оскільки месенджери поступово перетягують на себе аудиторію з соціальних мереж, маркетологи повинні замислитися, як їм далі взаємодіяти зі споживачами, з огляду на особливості нових платформ.
За даними експертів, вже зараз більша частина користувачів месенджерів (69%) хотіла б отримувати інформацію щодо промоакцій або купони на знижку. 56% висловили бажання отримувати синхронізовані email-повідомлення прямо в месенджері, що повідомляють про виконання послуг (таких як, наприклад, доставка вантажу). 53% не проти бачити нагадування про розпродажі, 46% – знижки на квитки в кіно або на концерт.
Від 72% до 84% хотіли б мати можливість оплачувати покупки прямо в месенджері за допомогою PayPal, 58-65% – банківською картою, 54-60% – за допомогою прив’язаного банківського аккаунта, 30-46% – користуватися послугами мобільних платежів.

За матеріалами сайту: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA