Slack дозволив керувати іншими додатками безпосередньо з чату


Корпоративний месенджер Slack ввів функцію Message Buttons, що спрощує роботу зі сторонніми додатками, які користувачі також можуть використовувати в роботі. Сервіси зможуть вбудовувати елементи управління в повідомлення, які вони посилають в чати Slack, повідомляється у блозі месенджера.

Раніше у Slack з’явилася можливість підключати до чату ботів сторонніх сервісів, які могли надсилати повідомлення користувачу або виконувати команди. Наприклад, користувач міг додати нову картку в менеджері завдань Trello за допомогою команди /trello.

Тепер при цій же операції Trello в своєму повідомленні пропонує користувачеві додаткові дії – наприклад, можна підключитися до цієї картці або встановити час її виконання. Для цього в повідомленні від сервісу є спеціальні кнопки (Message Buttons).

via GIPHY

C допомогою сервісу Abacus співробітники компанії можуть додавати рахунки, які керівник повинен схвалити або відхилити. Тепер це можливо за допомогою кнопок, вбудованих в сповіщення.


Також Message Buttons вже доступні у Slack в ботах від сервісів Current, Kayak, Kip, Kyber, PagerDuty, Qualtrics, Riffsy, Talkdesk і Talkus. Для появи кнопок в десктопному додатку месенджера потрібно його перезавантажити.

За матеріалами сайту: https://vc.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA