Facebook запускає платформу Creative Hub для творців реклами

Facebook представив спеціалізовану онлайн-платформу Creative Hub, яка дозволить рекламним агенціям і брендам переглянути і протестувати ряд форматів, які підходять для мобільної реклами як в Facebook, так і в Instagram.

Платформа дає можливість спільної роботи над рекламними кампаніями в режимі реального часу. Окрім того, її користувачі також отримають доступ до прикладів реальних проектів (“кейсів”) та порад щодо ефективного дизайну оголошень для пристроїв з невеликим екраном.

Креативний директор Creative Shop Facebook Марк Дарсі назвав Creative Hub свідченням стрімкого зростання мобайла і зазначив, що креативність – один із найкращих способів донести свій месседж до користувачів мобільних пристроїв.

Крім запуску нового інтерфейсу, Facebook також полегшив роботу з рекламними форматами Canvas і Slideshow – тепер запускати кампанії на їх основі можна буде прямо зі смартфонів.

Мета всіх цих нововведень – допомогти маркетологам створювати більш ефективну мобільну рекламу.



«Якщо компанія не стане експертом в мобільній рекламі, вона опиниться в невигідному положенні на ринку. Популярність мобільних пристроїв стрімко зростає, і маркетологам необхідно переосмислити і перебудувати свої бізнес-моделі з урахуванням поточної реальності», – зазначила Керолін Еверсон, віце-президент з маркетингових рішень Facebook.

За матеріалами сайту: https://www.searchengines.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA