YouTube запустить конкурента Periscope у власному мобільному додатку

Навздогін Periscope та Facebook Live, невдовзі й YouTube дозволить усім користувачам вести прямі трансляції на відеосервісі, використовуючи свій телефон або планшет.

У новій версії програми YouTube з’явиться кнопка для запуску стрімінга. Як і в Periscope та Facebook Live, користувачі зможуть встановити фотографію на обкладинку трансляції, а також відповідати на повідомлення глядачів.

В YouTube розраховують на те, що їх стримінговий сервіс подолає конкурентів за рахунок значно більш розвиненої інфраструктури. «Ми витратили багато сил на те, щоб зробити нашу платформу надійною, стабільною і швидкою», – сказав Курт Вілмс, керівник напрямку «занурюючих технологій» в YouTube.

Глава сервісу Сьюзен Войжітскі передбачає, що сервіс прямих трансляцій з мобільних пристроїв приверне більше користувачів, які зможуть створювати оригінальний контент для відеосервісу. Компанія вперше ввела можливість вести прямі трансляції на YouTube ще в 2011 році, однак для смартфонів і планшетів ця функція була недоступна.

Зараз сервіс відкрив можливість вести прямі трансляції з мобільних пристроїв лише для декількох популярних авторів на YouTube. У компанії пообіцяли, що нова функція з’явиться по всьому світу «невдовзі».

За матеріалами сайту: https://vc.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA