Twitter запустив емодзі-таргетинг

Популярний мікроблоговий сервіс анонсував запуск нового виду таргетингу для рекламодавців. Відтепер, окрім ключових слів, геоданих та іншого, маркетологи зможуть враховувати емоційні реакції аудиторії.

За словами представників Twitter, подібний вид таргетингу відкриває унікальні, раніше не доступні для рекламодавців можливості, дозволяючи зрозуміти емоційний фон кожного конкретного користувача і його ставлення до того чи іншого контенту.

Емодзі-таргетинг доступний у офіційних селлерах соцмережі, таких як AdParlor, Amobee, HyFn, Perion, SocialCode або 4°C.

За даними Twitter, з 2014 року користувачі сервісу використовували емодзі більш 110 млрд. разів.

Тарас Антюхов, директор підрозділу у реєстраторі доменних імен REG.RU, коментує нову опцію наступним чином:

«Відповідно до річного звіту, один з трьох напрямків розвитку Twitter – це підвищення привабливості сервісу для рекламодавців. Для ефективної роботи реклами важливі дві складові: точність позиціонування товару й інформація про профіль споживача. На стику цих компонентів і відбувається покупка. Словесний аналіз повідомлень, в тому числі й емоційної складової, і геотаргетинг дають більший ефект, ніж аналіз смайликів, хоча якийсь невеликий відсоток точності нововведення може додати. Як мінімум в плані PR аналіз емодзі додає ще одну фічу для підвищення інтересу до сервісу з боку рекламодавців».

За матеріалами сайту: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA