12 найгарніших додатків для iOS та OS X за версією Apple

На конференції розробників WWDC 2016 компанія Apple традиційно назвала переможців премії Apple Design Awards. Компанія щороку називає програми та ігри з найкращим дизайном та інтерфейсом. У список увійшли 10 додатків і два студентських проекту.

Complete Anatomy

Цю програму розробила команда 3D4Medical. Вона стане в нагоді студентам медичних вузів, та й просто всім, хто цікавиться будовою людського тіла.

 

Усі анатомічні подробиці різних систем людського тіла передані в точних 3D-візуалізаціях.

Додаток отримав нагороду за хорошу оптимізацію (незважаючи на рендер 3D-анатомії в реальному часі, програма не вантажить CPU і GPU), увагу до деталей, високоточні моделі і незасмічений інтерфейс.

Streaks

Ця програма від компанії Zervaas Enterprises буде корисно тим, хто хоче прищепити собі корисні звички, на кшталт занять спортом, читання або здорового харчування. Воно створює to-do-списки і розклади, розсилає повідомлення, і працює при цьому як на iPhone, так і на годиннику Apple Watch.

Zova

Додаток для тих, хто займається фітнесом. Тут користувач отримує доступ до відеоуроків з фітнесу в дуже хорошій якості – адже це додаток для великих екранів.

Frame.io

Ця програма для спільної роботи команд над фільмами або відео. Frame.io елегантно вирішує складну задачу спільного огляду та обговорення відзнятого матеріалу, воно було вибрано переможцем, оскільки витончено вирішує справжню проблему, як відзначають в Apple.

Додаток створено повністю на мові Swift і інтегровано з професійним відеоредактором Final Cut Pro X для OS X.

Ulysses

Це потужний текстовий редактор, створений The Soulmen GbR, для Mac, iPad і iPhone, який може бути корисний письменникам, студентам, журналістам, блогерам – всім, кому доводиться багато писати. Його вибрали за якість, а також за те, що додаток добре синхронізується на всіх девайсах, що дозволяє безперервно працювати над текстом, перемикаючись з одного пристрою на інший.



Chameleon Run

Перша гра в списку цього року. Apple гра сподобалася за чудову якість відео, графіки і візуальних ефектів, а також за саундтрек, звукові ефекти, натуральну гамму кольорів і професійну оптимізацію.



Lara Croft GO

Це мобільна пригодницька гра-пазл про пригоди невгамовної розкрадачки гробниць в руїнах стародавніх цивілізацій. «Передає дух цієї класичної франшизи і переосмислює її, щоб створити свіжу, яскраву та інноваційну пригодницьку гру. Проста, але зачаровуюча, покрокова логічна гра-пазл створена так, щоб гравцеві було легко вчитися, але важко вдосконалюватися», – йдеться в рецензії Apple.

INKS.

У цій грі можна створювати шедеври абстракції, просто запускаючи м’ячик в зони з різними фарбами, що призводить до утворення і змішування на екрані барвистих кольорових плям.

Auxy Music Creation

Ця програма для створення музики, у якої більше 4000 п’ятизіркових оцінок на App Store. У компанії його відзначили за чистий мінімалістичний дизайн, хороший сенсорний інтерфейс та інтеграцію з Core Audio. Додаток написано повністю на Swift.

djay Pro

Ця програма вже вигравала премію Apple Design Award в 2011 році. Вона є набором інструментів для діджеїв, з інтеграцією зі Spotify. У ньому одночасно можна створювати до чотирьох треків.

Також, в компанії відзначили дві студентські роботи, ними стали додаток Linum (мінімалістична гра-пазл) і Dividr (2D-аркада).

За матеріалами сайту: http://ain.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA