5 додатків, з якими ви не забудете про повсякденні речі

У кожної людини є робоча пам’ять, яка визначає здатність тримати в голові невеликі фрагменти інформації – до 4 речей одночасно. Все інше цілком може забуватися. Редакція AIN.UA вибрала кілька додатків, які дозволять не думати про повсякденні речі і сконцентруватися на важливому.

Waterbalance

Додаток, який нагадує про пиття достатньої кількості води. У Waterbalance можна додавати всі види напоїв, випитих за день, розраховувати норму води і отримувати регулярні нагадування. В якості мотивації розробники додали в додаток поради про те, яким чином вода впливає на організм. Додаток доступний безкоштовно в App Store і Google Play.

PillPack

PillPack – це додаток, що нагадує про прийом ліків. По суті, він працює як будильник – користувач вводить назви ліків, встановлює час прийому і отримує повідомлення в зазначений час. Якщо не шкода батарею, можна встановити геолокаційні нагадування. Тоді PillPack буде нагадувати про ліки перед виходом з дому. Додаток доступний в App Store.

Gestimer

«Для тих дрібних речей, про які ви забуваєте щодня», – йдеться в описі програми. Gesttimer працює на OS X і знаходиться в рядку меню системи. Для установки нагадування потрібно потягнути за іконку і провести її вниз, збільшуючи час таймера. Gestimer добре підійде для роботи або в якості універсального таймера для дрібних завдань, який завжди під рукою.

Spark

Іноді ми забуваємо про пам’ятні дати, пов’язані з коханими і близькими людьми. Spark дозволяє внести всі ці дати і буде заздалегідь нагадувати про їх настання. Крім цього, в додатку можна купувати добірки романтичних ідей для побачень або просто невеличких приємних вчинків. Додаток доступний безкоштовно в App Store.

Gratefulness

У житті кожної людини щодня трапляється щось хороше і погане. Найчастіше, запам’ятовується лише останнє. Творці Gratefulness вважають, що пам’ятати про хороше не менш важливо. Gratefulness – це сайт, який кожен день надсилає два нагадування, щоб користувач написав, за що він вдячний цього дня. Всі записи анонімні, а сервіс безкоштовний.

За матеріалами сайту: ain.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA