Мобільний маркетинг для локального бізнесу


Правильно побудована стратегія використання технологій мобільного маркетингу ефективно працюватиме на будь-який бізнес. Вигоди розробки мобільного додатку для локального бізнесу можуть здаватися українським підприємцям неочевидними, тим не менше, саме локальний бізнес може мати з нього найбільший зиск.

Відмінним прикладом для ілюстрації нашого твердження може послугувати київский салон краси Beauty Story та його програма лояльності, реалізована у форматі мобільного додатку. У той час, як салони, навіть мережеві, користуються застарілими методами на зразок випуску пластикових карток, керівництво Beauty Story вирішило віддати перевагу передовим технологіям:

“Ми прагнемо підтримувати сучасний імідж в усьому” – розповідає Ткаченко Яна, керівник салону. “Робоче обладнання, дизайн інтер’єру, організація персоналу, і звичайно ж, програма лояльності – все підібрано таким чином, щоб наші клієнти отримували не лише якісний сервіс, але і якнайкращі враження від роботи салону. Ми бажаємо асоціюватися з комфортом в усьому, тому відмовились від пластикових карток, які повсякчас губляться та не мають жодної комунікативної цінності для клієнтів”.

Додаток використовується компанією у два способи:
– як ідентифікатор клієнта для нарахування знижок за програмою лояльності;
– для інформування клієнтів про поточні акції, знижки та спеціальні заходи салону.

Таким чином, клієнт завжди має під рукою інформацію про стан свого бонусного рахунку, а також завжди має можливість скористатися привілеями – мобільний телефон люди забувають вдома значно рідше, ніж кардхолдер.

За матеріалами сайту: http://beautystory.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA