Навіщо гусак катається на бочці з кухлем пива в руках

«Веселіться, братці, на фестивалі в Жатці» – під такою назвою 23 березня 2015 стартувала нова промо-кампанія популярного пивного бренду Zatecky Gus.

Як з’ясував SOSTAV.UA, механіку акції спільно з організатором Talan Communications забезпечує LEAD9. Редакція вирішила поцікавитися подробицями рекламної активності та поспілкувалася з представниками агенції.
Для LEAD9 це вже 23-й проект, розроблений і реалізований для компаній-виробників напоїв. «Кожна акція покликана не просто збільшити продажі, мотивуючи учасників цінними призами, але й розважити споживача. Адже смартфон для споживача це часто не тільки комунікатор, але і центр розваг», – акцентує Назар Гриник, директор агенції LEAD9.
Як пояснює старший менеджер по роботі з клієнтами Вадим Леньо, бренд Zatecky Gus примітний унікальним персонажем. «Це такий собі веселий компанійський гусак, що втілює друга-шибайголову, з яким хочеться по-братськи провести час, та випити пивка», – віджартовується менеджер LEAD9, показуючи на інтерфейс мобільної версії промо-сайту, де зображений гусак, що катається на пивній діжці , тримаючи в крилах кухоль пінного напою. «При цьому сайт прекрасно працює і на мобільних пристроях, адже зроблений за принципом адаптивного дизайну», – розхвалює роботу Вадим.
І справді, образ героя бренду дозволив розв’язати руки інтерактивної агенції. І хоча в механіці акції присутній класичний набір інструментів – промо-код під кришечкою, SMS або реєстрація на сайті, деякі особливості заслуговують особливої ​​уваги.

Приміром, в акції передбачено, що за 10 кодів, відправник виграє фірмовий бокал в подарунок. Але на кожне SMS учасник отримує різні відповідь в дружньому стилі. «Це додає жвавості в спілкуванні, трохи веселить і робить комунікацію з брендом не надто нудною», – розповідає Вадим і показує на телефоні SMS з текстом:

«Братцю, твій код прийнято! Очікуй на розіграш!»

Тут же Гриник показує і переможний меседж:

«А ми тут келих пивний пакуємо для тебе! Ти виграв! Залиш свою адресу на сайті і Гусь надішле його тобі!».

Щоб додати довіри до промо-активності, LEAD9 вніс на сайт сторінку «Переможці», яка моментально показує список переможців, адже інформацію заповнюють самі учасники відразу ж після виграшу. І це відразу помітно: тут внесені прізвища, написані то з маленької букви, то з помилками і помарками. «Такі речі не властиві роботу. Користувачі заходять на сайт і бачать, що участь беруть і отримують призи такі ж люди, як і вони », – говорить розробник сайту і мобільної версії.

За спостереженнями директора LEAD9, в середньому за літній сезон рекламні акції з призовим фондом проводить близько 50 FMСG-брендів, в яких беруть участь близько 12 млн. Українців. У цьому ж проекті для ТМ Zatecky Gus пан Гриник прогнозує більше 1 млн. Учасників, серед яких буде розіграно 5000 фірмових келихів, 3500 пивних кухлів і 11 поїздок до Чехії. Акція стартувала 23 березня 2015 і триватиме до 15 червня 2015 включно.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA